Отчет 2009-2012

Otcet
 
 
 
 
Архиви

Филтер 

 • Нова експозитура на Халк банка во Визбегово

  Во населеното место Визбегово во општина Бутел е отворена експозитура на Халк Банка. ...
 • Љубанци 2011

  На  26.04.2012 г. (четврток), во големата сала на Општина Бутел  беше отворена првата ликовна изложба на делата од првата ликовна колонија ,,Љ...
 • Буџет за 2012 на Општина Бутел

  Превземете го Буџетот на Општина Бутел за 2012 година.   ...
 • Јавен оглас за самовработување

  Агенцијата за вработување на Република Македонија, објавува оглас за самовработување ...
 • Буџет за 2011 на Општина Бутел

  Превземете го Буџетот на Општина Бутел за 2011 година. ...
 • ЈАВЕН ОГЛАС

  Врз основа на член 50, став 1, точка 14 од Законот за локалната самоуправа („Сл.Весник на РМ“ бр. 5/02) и член 22 и 23 од Законот за работни односи („...
 • Реализирани проекти во 2009 година

  1.Изградена спортска сала „Иван Хаџи Николов“ во Радишани 2.Изградена спортска сала „Антон Димитров“ во Живко Брајковски 3.Фекална канал...
 • Генерални податоци

  Општина Бутел е новоформирана општина (произлезена од Општина Чаир) под територијата на град Скопје, и се наоѓа во неговиот краен северен ...