Отчет 2013-2017

Otcet2017Otcet2017str2
 
 
 
 

Приемни денови за странки

Е-пошта Печати PDF

Градоначалникот на општина Бутел Петре Латиновски во периодот од 01.02.2014 до 30.06.2014 год. има отворени денови за прием на странки секој вторник и четврток од 9.00 – 12.00 часот.