Отчет 2013-2017

Otcet2017Otcet2017str2
 
 
 
 

Номинирани лица од општината за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид и степен на попреченост

Е-пошта Печати PDF

По барање на Министерството за труд и социјална политика,

Градоначалникот на општина Бутел номинираше лица од општината за комуникација со граѓани кои што имаат одреден вид и степен на попреченост.
Номинирани лица се:
1. Лилјана Гаџовска

тел. 2616-868 локал 123
мобилен: 070 / 874 514
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

2. Снежана Клинчарова
тел: 2616-868 l.124
мобилен 071 / 209 922
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите