Отчет 2013-2017

Otcet2017Otcet2017str2
 
 
 
 

Волшебна Нова 2015

Е-пошта Печати PDF

Од 25 до 31 декември Ве покануваме на незаборавна новогодишна авантура во паркот Жена Борец. Бидете дел од Новогодишниот маркет, детската волшебна шума, распеаната елка и дедомразовската трка под покровителство на Град Скопје, во организација на Универзална Сала.

ng2015