ОТЧЕТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ, ПЕТРЕ ЛАТИНОВСКИ ЗА 2016 ГОДИНА

Е-пошта Печати PDF

Otcet na gradonacalnikot za 2016