Реализирани проекти во 2009 година

Е-пошта Печати PDF

web021.Изградена спортска сала „Иван Хаџи Николов“ во Радишани

2.Изградена спортска сала „Антон Димитров“ во Живко Брајковски

3.Фекална канализација во населените места Љуботенски пат, Жегроец и Свети Наум

4.Изработен проект и пуштен во употреба крак од водоводна мрежа во село Визбегово

5.Атмосферска канализација во должина од 500 м на улица „Призренска“

6.на улица Марко Крале нови тротоари, нова електрична инсталација и нови канделабри

7. ул.18 во Жегроец нов асфалт

8.Поставено парно греење во Лиман Каба, Љуботен

9.Санирани општинските бараки, отворен едношалтерски систем

10.Извршена реконструкција на спортската сала во Климент Охридски

11.Ново речно корито во должина од 1 км на река Серава

12.Осветлени паркинзите