Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00

Урбанистички проекти

09.09.2022

Урбанистички проект за разработување на Општ акт за село Визбегово за формирање на градежна парцела со намена Г2.2 - Лесна фармацевтска индустрија на КП 931/1, КО Визбегово Општина Бутел

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.