Општина Бутел без депонии

Градоначалникот Дарко Костовски првите денови од својот мандат ги отпочна со отстранување на депониите на територија на општина Бутел. Имено, лоцирани се депонии на дванаесет локации. Со силно темпо и систематски, истите ќе бидат исчистени за помалку од една седмица.

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.