Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ДЕНЕС ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА РАДИШАНСКА

Денес започна асфалтирањето на улица Радишанска на потегот од трет влез до последна 57!

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ЕВРОПСКА ОПШТИНА – ПОЛИТИКА НА ИНТЕГРИТЕТ ЗА НУЛА КОРУПЦИЈА!

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.