Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

НОВА ПЕШАЧКА ПАТЕКА НА УЛИЦА 30 ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО ЉУБОТЕНСКИ ПАТ

Љуботенски пат добива нова пешачка патека во должина од 800 метри и со ширина 2,25 метри на потегот од обиколница до автобуската станица.

Покрај новата пешачка патека со павер елементи ќе се добие ново лед осветлување и холтикултурно уредување кои ќе бидат дел од од ова ново шеталиште.

Ја зголемуваме безбедноста и граѓаните повеќе нема да се движат по улицата.

Со ова решаваме еден голем горчлив проблем на граѓаните од ова населено место кој не бил решен повеќе од 30 години.

Наскоро во ова населено место започнува со изградба и новиот спортско рекреативен центар “Бранители”.

Работиме посветено во интерес на граѓаните!

Previous 22 ГОДИНИ ОД НЕМИЛИОТ ЧИН, ВО КОЈ ЗАГИНАА МАКЕДОНСКИТЕ ХЕРОИ.

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.