Month: April 2020

Општина Бутел минатата година во детската градинка Ташко Караџа – Радишани, комплетно реновираше дел од детската градинка за опремување на сензорна соба.

Општина Бутел минатата година во детската градинка Ташко Караџа – Радишани, комплетно реновираше дел од

Општина Бутел и Невладината Организација Извор, поделија 150 пакети со основни намирници за социјално загрозени семејства на територија на Општина Бутел

Изминатиов период сите заедно живееме тешко време, соочени со последиците предизвикани од глобалната пандемија од