Month: May 2020

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска по повод патрониот ден на училиштето “Панајот Гиновски” положи свежо цвеќе..

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска по повод патрониот ден на училиштето “Панајот Гиновски” положи свежо цвеќе

Денеска во градинката во Радишани се отвори првата најопремена сензорна просторија во Република Северна Македонија за деца со атипичен развој

Денеска во градинката во Радишани се отвори првата најопремена сензорна просторија во Република Северна Македонија