Ден: д.м.г

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска по повод патрониот ден на училиштето “Панајот Гиновски” положи свежо цвеќе..

Градоначалникот Велимир Смилевски денеска по повод патрониот ден на училиштето “Панајот Гиновски” положи свежо цвеќе