Day: November 13, 2020

РАБОТНА СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА БУТЕЛ ВЕЛИМИР СМИЛЕВСКИ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО,ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО Г-ДИН АРЈАНИТ ХОЏА

Градоначалникот на општина Бутел, Г-дин Велимир Смилевски денес имаше работна средба со Министерот за земјоделство,