Slider

Општина Бутел

Општина Бутел претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. една од десетте скопски општини. Бутел е четврта по големина во Скопје, осма по бројот на жители. Градоначалник на општината е Велимир Смилевски.

Прочитај повеќе..

Проекти од првите 100 дена

Feature Box Image
Образовни институции
Feature Box Image
Култура
Feature Box Image
Ресторани
Feature Box Image
Рекреација
Feature Box Image
Здравје и Заштита
Feature Box Image
Спорт
Feature Box Image
Транспорт
Feature Box Image
Совет
Feature Box Image
Трговски Центри
Велимир Смилевски
Градоначалник

Почитувани сограѓани,

Ви благодарам за поддршката и довербата што ја давате на Општина Бутел и на мене како нејзин градоначалник.
Ги решаваме проблемите на граѓаните и секојдневно работиме на подобрување на животот во општината.

Прочитај повеќе..

Приоритети за Градоначалникот

Преглед

Социјални Мрежи
2 Години реализација
Прегледај
Бела Книга
Прегледај

Партнери

Поважни Броеви

Побарајте ги овие броеви во случај на вонредна состојба.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

075/249-314

194

Брза Помош

192

Полиција

193

Противпожарна Служба