Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

Добре дојдовте на oфицијалната веб странa на Општина Бутел

Да изградиме модерен Бутел, тоа е мојата мотивација.

Градоначалниот Дарко Костовски мотивирано работи да ги реши проблемите на сите граѓаните на општина Бутел.

Наскоро започнуваме со градежни активности и поставување на камен темелник на новото општинско основно училиште во Визбегово. Како Општина Бутел во најбрз рок ќе ги обезбедиме сите потребни работи за непречено одвивање на градежните активности.

“Во учебната 2023/2024 година ќе имаме ново општинско основно улилиште!.”

– Дарко Костовски, Градоначалник

home1_img_3
33311
граѓани
во нашата општина
0
километри квадратни
површина
0 %
од нашата општина
е зелена површина
0
села и
населби

Запознајте го советот на општината

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општински вести и новости

Добијте ги последните вести и новости од општина Бутел на Вашата е-пошта!

Општина Бутел © 2022.