Листа на економски оператори на територија на општина Бутел

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на општина Бутел.

МАРКЕТИ
1МАРКЕТИ БОРМАК077/401-401
2ТИВТ МАРКЕТ075/376-510
3ЗОКИ ПРОМ078/325-859
ДОСТАВА НА ХРАНА
1РОЈАЛ КАФЕ 077/672-358

Напомена: Секое лице (вработен) при достава на намирници за време на забраната на територија на општина Бутел е потребно со себе да  носи доказ за идентификација  и потврда дека е вработен во економскиот оператор.

10.04.2020 година

Кризен штаб на општина Бутел