Општина Бутел донираше храна за гладните бездомни кучиња..

Општина Бутел донираше храна за гладните бездомни кучиња.
АМОС ШЕЛТЕР врши достава на храната на 12 локации каде изминатиот месец заеднички поставивме хранилки.
Апелираме до сите жители кои сакаат да ги нахранат кучињата, храната да ја одлагаат во садовите кои се наоѓаат на сите фреквентини локации на општината или да ја донираат во Општина Бутел.
Да не престанеме да се надеваме дека нештата може да се променат, а да помогнеш некому,
макар тоа било и едно улично куче,нема да НЕ чини ништо, а дава едно прекрасно чувство!
НИЕ ВЕРУВАМЕ!

97653223_2634252983489714_5869628209384914944_o (1)
98308992_2634253170156362_672544934561054720_o
99160996_2634252900156389_338294026782375936_o
97855713_2634252796823066_2885538915568058368_o
97936389_2634253330156346_8159341554817826816_o