Според препораките на владата, престојот на дечињата во градинките да биде повеќе време во дворовите..

Нашите вредни вработени од детските градинки се потрудија да им го разубават секојдневието на дечињата со креативни цртежи на бекатонските платформи во дворовите.

Ние сме подготвени, останува да чекаме насоки кога ќе биде стартот на новиот почеток.