Општина Бутел и Хабитат Македонија организираат информативна средба за сите представници на куќни совети или управители на згради за проектот Енергертски ефикасни домови.

Средбата е закажана за во понеделник 15.06.2020 година 10 часот, во просториите на општина Бутел.

Апелираме, да се почитуваат општите мерки за повисоко ниво на лична и општа хигиена, да нема групирање на присутните како и задолжтелно да се носат маски.