ОПШТИНА БУТЕЛ ГИ ДЕЗИНФИЦИРА ДЕТСКИТЕ ИГРАЛИШТА

Општина Бутел викендов ги дезинфицираше сите детски игралишта и дворовите на сите објекти од градинката.


Komuna e Butelit këtë fundjavë dezinfektoi të gjitha terrenet e lojërave dhe oborret e të gjitha ambienteve në kopsht.