ПОСЕТА НА ДЕЧИЊАТА ОД ООУ ”СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” КАДЕ СЕ ИЗБИРАШЕ НАЈУБАВА МАСКА. ЗА НАЈКРЕАТИВНИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДОДЕЛИ СЛАТКИ ПАКЕТЧИЊА

Денес градоначалникот Велимир Смилевски по повод  Денот на шегата – 1 април,  ги посети дечињата од ООУ „Свети Климент Охридски”, каде што се избираше најубава  маска. За најкреативните, градоначалникот додели “слатки “пакетчиња.