ДЕФИЛЕ НА МАСКИ НИЗ ГРАДИНКИТЕ И УЧИЛИШТАТА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ.

Шаренило од костуми со ликови од најпознатите цртани ликови – принцези, пеперутки, полицајци, каубојци, пчелички , спајдермени и супермени денеска продефилираа низ ходниците низ училиштата и градинките во Бутел.