2ри АПРИЛ – МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЛИЦАТА СО АУТИЗАМ

 2-ри Април – Меѓународниот ден на лицата со аутизам. Да ги надминеме разликите, и да се запознаеме. Тие се меѓу нас, различни но ЕДНАКВИ!