РЕКОНСТРУИРАНА УЛИЦА 34 ВО ОПШТИНА РАДИШАНИ

Денес Градоначалникот Велимир Смилевски беше на увид на улица 34 во Радишани, каде што заврши реконструкцијата на улицата во должина од 180 метри и ширина од 3 метри.  Сигурно, одговорно и со многу ентузијазам продолжуваме да ги решаваме инфраструктурните проблеми на граѓаните од сите населени места во општината.