МИНИСТЕРКАТА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МИЛА ЦАРОВСКА ЗАЕДНО СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЕЛИМИР СМИЛЕВСКИ ДЕНЕСКА БЕА ВО ПОСЕТА НА ОУ ,,АЦО ШОПОВ”

Mинистерката за образование и наука Мила Царовска заедно со градоначалникот Велимир Смилевски денеска беа во посета на ОУ „Ацо Шопов“ во населбата Радишани. При посетата имаа прилика да поразговараат со наставниците кои го изразија задоволството од новата концепција, но и она што ќе го добијат децата како знаење. Одговорноста за зачувување на безбедни услови во училиштата е на сите нас.