Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

Добре дојдовте на oфицијалната веб-страница на Општина Бутел

Да изградиме модерен Бутел, тоа е мојата мотивација.

Градоначалниот Дарко Костовски мотивирано работи да ги реши проблемите на сите граѓаните на општина Бутел.

“Во учебната 2023/2024 година ќе имаме ново општинско основно улилиште!.”

– Дарко Костовски, Градоначалник

Приемен ден на градоначалникот вторник од 17:00 до 19:00 часот моб. 075 274 421

ОТЧЕТ 2021-2023

33311
граѓани
во нашата општина
0
километри квадратни
површина
0 %
од нашата општина
е зелена површина
0
села и
населби

Новости и oбјави

Новости за последните активности

ЗАПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА УТВРДУВАЊЕ И ИСПЛАТА НА ШТЕТИТЕ ОД ГОЛЕМОТО НЕВРЕМЕ

ЗА ДАНЕЛА АРСОВСКА ОПШТИНА БУТЕЛ КАКО ДА НЕ ПОСТОИ

3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА БУТЕЛ КОИ НАСТРАДАА ОД НЕВРЕМЕТО

 ПО 60 ГОДИНИ БУТЕЛ 2 ДОБИВА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНКА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗАЕДНО СО РАБОТНИЦИТЕ И МЕХАНИЗАЦИЈАТА Е НА ТЕРЕН ПО НЕВРЕМЕТО КОЕ ЈА ЗАФАТИ ОПШТИНА БУТЕЛ

Запознајте го советот на општината

Општина Бутел © 2022.