Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

Вашето мислење е важно за нас

Активни анкети:

БИДЕТЕ КРЕАТОРИ НА МЛАДИНСКАТА ПОЛИТИКА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ

Општина Бутел во соработка со Граѓанската организација Евротинк го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Е.У. За таа цел изготвен е анкетен прашалник кој има за цел да ја опфати категоријата на млади лица во Општина Бутел (15 – 29 години).
Наодите кои ќе се добијат од анкетниот прашалник ќе се користат за изготвување на Локална младинска стратегија на Општина Бутел.
Ве молиме да издвоите дел од вашето време за пополнување на анкетниот прашалник бидејќи вашето мислење ни значи.

Линк до анкетниот прашалник

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.