Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Контакт

Да останеме во контакт

Го цениме тоа пто одвоивте време за да не исконтактирате. Ве молиме потполнете ја формата.

Општина Бутел

ул. Бутелска бр.4 Скопје
+38922600506

Работно време

Пон – Пет 08:00 – 16:00 часот

Оставете ја вашата порака

  ул. Бутелска бр. 4, Скопје

  Работно време:

  Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

  Структура на општината

  Општински вести и новости

  Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

  Општина Бутел © 2022.