Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦИ

 • Дневен ред на триесет и седмата седница на Советот на општина Бутел – 16.02.2024 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и шестата седница на Советот на општина Бутел – 09.02.2024 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и петата седница на Советот на општина Бутел – 16.01.2024 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и четвртата седница на Советот на општина Бутел – 27.12.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и третата седница на Советот на општина Бутел – 04.12.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и втората седница на Советот на општина Бутел – 28.11.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на триесет и првата седница на Советот на општина Бутел – 31.10.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на триесетата седница на Советот на општина Бутел – 10.10.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на дваесет и деветата седница на Советот на општина Бутел – 27.09.2023 година
  преземи
 • Дневен ред на дваесет и осмата седница на Советот на општина Бутел – 22.08.2023 година –преземи

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.