Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

КОНТАКТ ЛИЦЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ОДДЕЛ

Службено лице за финансиски прашања:
М-р Ана Јовановска
Раководител на одделение за сметководство и плаќања.
е-пошта: finansii@opstinabutel.gov.mk

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.