Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

Го цениме времето што го одвоивте за да не контактирате.​

Пријави проблем

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.