Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

СЕКТОРОТ ЗА ПОДДРШКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА

СТРУКТУРА

  • OДДЕЛЕНИЕ ЗА КООРДИНАЦИЈА НА АКТИВНОСТИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ, ИНФОРМИРАЊЕ, КОМУНИКАЦИЈА СО ГРАЃАНИ И ПРОТОКОЛАРНИ РАБОТИ
  • OДДЕЛЕНИЕ ЗА ПОДДРШКА НА СОВЕТОТ И РАБОТНИТЕ ТЕЛА НА СОВЕТОТ

КОНТАКТ

Раководител на сектор: Наташа Андоновска
Телефон:
Е-маил:

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 часот

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.