Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Јавен повик за издавање на термини во објектите за спорт

Јавен повик за издавање на термини во објектите за спорт

Врз основа на член 6 и член 14 став 1 од Правилникот за начинот на користење на објектите за спорт во сопственост на Општина Бутел („Службен гласник на Општина Бутел“ бр. 17/2017 и 11/2018), Комисијата за даавање на користење на деловите од објектите за спорт, објавува

ЈАВЕН ПОВИК БР. 1/2022
за издавање на термини во објектите за спорт од локално значење кои се во функција на спортот

Previous Хуманитрна помош за семејството Давитковиќ

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.