Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

Јавен повик за искажување на интерес и прибирање на барања за користење на средства наменети за финансирање и организирање на манифестација Ликовна колонија – „Љубанци“ 2022 година

Врз основа на член 49 став 2 и 4 од Законот за здруженија и фондации („Службен гласник на РМ“ бр. 52/10 и 135/11), и член 67 од Статутот на Општина Бутел („Службен гласник на Општина Бутел“ бр. 3/14 и 11/14) Градоначалникот и Одделението за јавни дејности на Општина Бутел, објавува

ЈАВЕН ПОВИК
за искажување на интерес и прибирање на барања за користење на средства наменети за финансирање и организирање на манифестација Ликовна колонија – „Љубанци“ 2022 година

Previous Јавен повик за издавање на термини во објектите за спорт

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.