Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

Јавен повик бр. 2/2022 за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел

Јавен повик бр. 2/2022 за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел

Врз основа на член 9 и член 13 од Правилникот за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел („Службен гласник на Општина Бутел“ бр. 11/2022), Комисијата за селекција и избор на апликанти за спортски стипендии, објавува

Јавен повик

за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел

 
Previous УЛИЦА СКОЕВСКА, ЕДНА ОД ГЛАВНИТЕ АРТЕРИИ ВО РАДИШАНИ 40 ГОДИНИ БЕШЕ ЗАБОРАВЕНА, СЕГА СЕ РЕКОНСТРУИРА СО ЗАБРЗАНО ТЕМПО

ул. Бутелска бр. 4, Скопје

Работно време:

Пон – Пет: 08:00 – 16:00 часот

Структура на општината

Општински вести и новости

Добивајте ги последните вести и новости од општина Бутел на вашиот меил!

Општина Бутел © 2022.