Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ИНТЕНЗИВНО СЕ ГРАДАТ 17 ПРИСТАПНИ ПАТЕКИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО СКОПЈЕ СЕВЕР

Завршени се дел од вкупно 17 пристапни патеки до станбените згради со павер елементи во Скопје Север.
Продолжуваме со реконструкција на пристапните влезови на станбените згради и ќе се надмине проблемот со поплавување на влезовите.
Градежната офанзива се одвива со силна динамика.
Еднаков рамномерен развој на сите населени места!

Previous ВО ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ НАСТАВАТА ЌЕ СЕ ОДВИВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВO

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.