Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПО 56 ГОДИНИ, ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ФАСАДАТА НА ООУ ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ

Наскоро, во соработка со МОН ќе започне реконструкцијата на фасадата на општинското основно училиште “Панајот Гиновски”.

Општина Бутел ја изработи целосната проектна документација со којашто аплицираше на повикот на МОН и се обезбедија средствата за реконструкција на фасадата.

Ова е прва реконструкција на фасадата, од изградбата на училиште во 1967 година.

Со ова значително ќе се подобрат условите за изведување на наставата, а во време на енергетска криза ќе се заштеди енергија.

Ги подобруваме условите на општинските основни училишта.

Previous ПРОДОЛЖУВА СО ИЗГРАДБА ЗАТВОРЕНОТО ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ!

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.