Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ВО ЉУБАНЦИ НАСКОРО ЌЕ ЗАПОЧНЕ НОВА ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА

Уште едно ново детско игралиште со специјална мека подлога!

Нови 10 улици ќе добијат асфалт (улици по предлог на месната заедница)

Ќе се исчисти коритото на реката!

Previous ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.