Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ,,ЉУБАНЦИ 2023 ГОДИНА”

Врз основа на член 39 став 2 и 4 од законот за здруженија и фондации (,,Службен венсик на РМ” бр. 52/10, 135/11) и член 67 од Статутот на Општина Бутел (,,Службен гласник на Општина Бутел” бр. 3/14 и 11/14), Градоначалникот и Одделението за јавни дејности на Општина Бутел, објавува:

Previous ДЕНЕС, ВО ГОЛЕМАТА САЛА ВО ОПШТИНА БУТЕЛ ЈА ОТВОРИВМЕ МАНИФЕСТАЦИЈАТА “КУЛТУРАТА РАЗНОЛИКОСТ-ФАКТОР ЗА РАЗВОЈОТ”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.