Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЕКИПАТА КОЈА НЕУМОРНО РАБОТЕШЕ ОВИЕ ДЕНОВИ

Утрово, денот ми започна со нашите општински работници, кои изминативе неколку дена макотрпно работеа на расчистување на последиците од невремето.
Дополнително, за прекувремената работа општинските работници ќе бидат наградени со дополнителни бонуси.
По невремето коешто ја зафати општина Бутел, изминативе денови состојбата е стабилизирана, сите наноси, дрвја и гранки се исчистени.

Previous ВО ЗАВРШНА ФАЗА Е ИЗГРАДБАТА НА ПРВИОТ ПЛОШТАД И НОВИОТ ПАРК ВО ОПШТИНА БУТЕЛ,ПЛОШТАД “СЛОБОДА”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.