Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ЉУБАНЦИ 2023-година

Јавен повик за искажување на интерес и прибирање на барања за организирање на “МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ЉУБАНЦИ -2023 година”…

Previous ЕКИПАТА КОЈА НЕУМОРНО РАБОТЕШЕ ОВИЕ ДЕНОВИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.