Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ИЗВАДОК ОД ГОСТУВАЊЕТО ВО ТЕЛЕВИЗИЈА “АЛФА” НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ

Извадок од гостувањето во телевизијa “Алфа” на градоначалникот Дарко Костовски, во емисијата “За или против”, на 15 август 2023 год.

Целото гостување можете да го погледнете во прилог.

Previous РАНЧЕ И УЧИЛИШЕН ПРИБОР ЗА СЕКОЕ ПРВАЧЕ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.