Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 часот

MK

ENG

ALB

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА

Јавна презентација и јавна анкета за детален урбанистички план за градска четврт С 12, Блок 07 Општина Бутел- Скопје, плански прериод 2020-2025, конечен предлог план…

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ Е ПОДГОТВЕНА ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.