Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ОПШТИНА БУТЕЛ НЕ ЗАПИРА СО АКТИВНОСТИТЕ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИ

За време на мандатот на градоначалникот Дарко Костовски, нема да остане неасфалтирана улица во Општина Бутел.

Денес, се асфалтираше улица и се поврзаа две населени места во Радишани.

Целосно ќе бидат реконструирани најголем дел од оштетените улици.

Во период од две години, во општина Бутел ќе се асфалтираат нови 60 улици. Општина Бутел спроведува активности за асфалтирање на улици, коишто никогаш претходно не биле реализирани.

Previous БУТЕЛ ДОБИ ПЛОШТАД И НОВ ПАРК, ПЛОШТАД “СЛОБОДА”

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.