Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ГОСТУВАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ВО ЕМИСИЈАТА “ВО ЖИВО” НА МТВ

Во емисијата се разговара за градежната експанзија во општина Бутел и за сите проекти коишто ќе се реализираат во наредниот период.

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ОТСТРАНИ БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕН ОБЈЕКТ НА БУЛЕВАР СЛОВЕНИЈА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.