Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ТЕРМИНИ ВО ОБЈЕКТИТЕ ЗА СПОРТ

Јавен повик бр.1/2023 за издавање на термини во објектите за спорт од локално значење кои се во функција на спортот.

Previous ГОСТУВАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ВО ЕМИСИЈАТА “ВО ЖИВО” НА МТВ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.