Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПРОДОЛЖУВА АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦИ ВО БУТЕЛ

Во општина Бутел, до крајот на оваа година ќе бидат асфалтирани шеесет улици, за период од две години.

Општина Бутел презема активности за асфалтирање на улици што не се реализирале за период од десет години.

Асфалтирањето на улици ќе продолжи во сите населени места, без исклучок.

Previous СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.