Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

ПО 56 ГОДИНИ, ЗАПОЧНА ЦЕЛОСНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ФАСАДАТА НА ООУ “ПАНАЈОТ ГИНОВСКИ” ВО БУТЕЛ 2

Започна целосна реконструкција на фасадата на општинското основно училиште “Панајот Гиновски”.

Ова е прва реконструкција на фасадата од изградбата на училиштето, во 1967-та година.

Со оваа реконструкција значително ќе се подобрат условите за изведување на наставата, а во време на енергетска криза ќе се заштеди на енергија.

Општина Бутел ги подобрува условите во сите општинските основни училишта.

Previous ДЕНЕС, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДАРКО КОСТОВСКИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ВИЗБЕГОВО

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.