Работно време: понеделник - петок 08:00 - 16:00 часот

MK

EN

ALB

НАСКОРО ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО БЕЛ КАМЕН ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ УЛИЦИ

Бел Камен е населено место кое досега беше заборавено од сите градоначалници и кадешто не се инвестираше воопшто. Наскоро, во ова населено место ќе се подобрат условите за живеење и ќе бидат реконструирани 3 улици, коишто се надлежност на општина Бутел.

Целосната проектна документација е изработена и по завршување на тендерската документација ќе се пристапи кон изведба.

Нема заборавени места. Општина Бутел рамномерно вложува во сите населени места.

Previous ОПШТИНА БУТЕЛ ГО ПОДДРЖУВА СПОРТОТ КАКО НИКОГАШ ДОСЕГА

ул. “Бутелска” бр. 4, Скопје

Работно време:

понеделник – петок: 08:00 – 16:00 час.

Структура на општината

Општина Бутел © 2022.